Velkommen til Absolute Horses

Schou Absolute Horses driver i dag en moderne stald, hvor sporten kombineres med salg af heste samt træning af elever.
Andreas og Christian Schou har de sidste mange år været en fast del af det danske landshold, hvor det er blevet til flere sejre i Grand Prix og Nations Cup samt nationale mesterskaber.

Absolute Horses har afholdt DM i ridebanespringning , som er en af Danmarks største hestesportsbegivenheder siden 2010. Og har fået tildelt de danske mesterskaber i ridebanespringning de næste tre år. Danmarks Mesterskaberne i ridebanespringning for Senior, Young- Rider & Junior blev i 2016 afholdt fra d. 1. juni - 5. juni.
Fra d. 11. august - 14. august afholder vi et B-stævne i springning for heste, med C-klasser og DRF Championatskvalifikation.

Absolute Horsetrucks er etableret af Schou Absolute Horses og Bernt Spanggaard Andersen.
Absolute Horsetrucks har agenturet af STX lastbiler i Danmark, og har altid et stort lager af second hand biler.
Kombinationen af vore erhverv, interesser og erfaring betyder, at vi kan give dig den bedste rådgivning ved køb af din næste hestetransporter.
Vi lægger stor vægt på at kunderne får den bedste service og vejledning både før og efter køb af en hestetransporter.

Er du i markedet efter ny hest, et setup omkring din sport eller på udkig efter ny lastbil, må du endelig rette kontakt for en uforpligtende snak.

Sucano er solgt !

Vi har solgt den talentfulde 9 årige Sucano eft. Clarimo - Cash & Carry. Sucano viste allerede som 4 års potentiale som springhest da han ovenlegent vandt DRF championatet for 4 års heste, siden blev han placeret i youngster tour med Christian Schou i sadlen. I 2015 satte vi ham i ridning ved Ashford Farms i Belgien, hvor han siden er blevet redet af svenske Angelica Augustsson, og deres seneste resultater er som følgende:

11. plads i Grand Prix i Knokke
5 . plads i Grand Prix i Kronenberg
5. plads i Grand Prix i Olivia Nova

 

Vi glæder os til at følge Sucano fremover! 

Fantastisk weekend i Valkenswaard !

Denne weekend var Team Absolute Horses til start ved det fantastiske stævne i Valkensswaard, både Martin Neergaard og Jessica Toelstang havde to heste med hver.  

 

Fredag:
7. plads i 135 cm. - Luigi & Jessica

 

Lørdag:
4. plads i 150 cm. - Christoph Columbus & Martin  
8. plads i 140 cm. - Eurvette O & Martin


Søndag:
3. plads i 140 cm. finale - Eurvette O & Martin 

Husk og følg Absolute Horses på Instagram !

Husk og følg Absolute Horses på Instagram !