Velkommen til Absolute Horses

Schou Absolute Horses driver i dag en moderne stald, hvor sporten kombineres med salg af heste samt træning af elever.
Andreas og Christian Schou har de sidste mange år været en fast del af det danske landshold, hvor det er blevet til flere sejre i Grand Prix og Nations Cup samt nationale mesterskaber.

Absolute Horses har afholdt DM i ridebanespringning , som er en af Danmarks største hestesportsbegivenheder siden 2010. Og har fået tildelt de danske mesterskaber i ridebanespringning de næste tre år. Danmarks Mesterskaberne i ridebanespringning for Senior, Young- Rider & Junior blev i 2016 afholdt fra d. 1. juni - 5. juni.
Fra d. 11. august - 14. august afholder vi et B-stævne i springning for heste, med C-klasser og DRF Championatskvalifikation.

Absolute Horsetrucks er etableret af Schou Absolute Horses og Bernt Spanggaard Andersen.
Absolute Horsetrucks har agenturet af STX lastbiler i Danmark, og har altid et stort lager af second hand biler.
Kombinationen af vore erhverv, interesser og erfaring betyder, at vi kan give dig den bedste rådgivning ved køb af din næste hestetransporter.
Vi lægger stor vægt på at kunderne får den bedste service og vejledning både før og efter køb af en hestetransporter.

Er du i markedet efter ny hest, et setup omkring din sport eller på udkig efter ny lastbil, må du endelig rette kontakt for en uforpligtende snak.

Clara Hallundbæk vinder af NM for Hold !

Clara Hallundbæk er denne weekend taget til Ypäjä i Finland med det danske junior landshold for at ride nordisk/baltisk mesterskab. 
De danske junior ryttere har netop vundet guld for hold, Clara og Jasmin af Hagalund red 3 nulrunde og var bedste dansker på holdet. 
Det danske hold sluttede med sammenlagt 4 fejl over tre runder.


Sucano placeret i Grand Prix

9 årige Sucano eft. Clarimo - Cash and Carry blev i weekenden placeret som nr. 5 i Grand Prix klassen ved CSI2* Kronenberg. Sucano bliver dagligt redet af svenske Angelica Augustsson, som holder til på Ashford Farms i Belgien. 

Toulini Olympic

Ny video af vores 4 årige Toulini Olympic, avlet på vores tidligere hoppe Vienna Olympic med Toulouse som far.

Toulini er resultatet af embryo transfer vi gjorde i 2011, lige før vi solgte hendes mor Vienna Olympic til Tops Traiding.

Vienna Olympic rides dagligt af Sheikh Ali Al Thani fra Quatar, han er pt placeret på en 30. plads på World Ranking Listen. De har adskillige placeringer i CSI5 * Grand Prix klasser, seneste resultater er:

CSI5 * s-Hertogenbogsh - 5. plads i Grand Prix
CSI5 * Al Rayyan - 6. plads i Grand Prix
CSI5 * -W Madrid - 7. plads i World Cup
VM Caen - 14. plads i den individuelle finale

 

Den nu 4-årige Toulini ser lovende ud for fremtiden, og vi ser frem til og at følge hendes udvikling i de kommende år.