Velkommen til Absolute Horses

Velkommen til Schou Absolute Horses!

Absolute Horses driver i dag en moderne stald, hvor sporten kombineres med salg af heste samt uddannelse af elever. Andreas og Christian Schou har de sidste mange år været en fast del af det danske landshold, hvor det er blevet til flere sejre i Grand Prix og Nations Cup samt nationale mesterskaber. Teamet omkring hestene på Tågerup inkluderer nu også Martin Neergaard, som rider og træner hestene og uddanner elever. Virksomheden har ikke kun fokus på uddannelse af heste og elever, men prøver at samle interessante og relevante tiltag under samme tag. Derfor er det nu muligt for ryttere at ride for Absolute Horses Sportsrideklub og samtidigt blive medlem af Club Absolute Horses, hvor man udover medlemskab, vil opnå mange andre fordele.
Absolute Horses har været vært for mange ridestævner på anlægget Tågerup- Blandt andet Danmarksmesterskaberne i ridebanespringning hvert år siden 2010.Danmarksmesterskaberne er er en af Danmarks største hestesportsbegivenheder. Absolute Horses vil være vært for mange stævner fremover og det er meningen, at de skal være på alle niveauer, så det er til glæde og gavn for flere ryttere, og vi håber dermed på at være med til at fremme dansk spring sport mest muligt.

Absolute Horsetrucks er etableret af Schou Absolute Horses og Bernt Spanggaard Andersen. Absolute Horsetrucks har agenturet af STX lastbiler i Danmark, og har altid et stort lager af second-hand biler. Kombinationen af vore erhverv, interesser og erfaring betyder, at vi kan give dig den bedste rådgivning ved køb af din næste hestetransporter. Vi lægger stor vægt på, at kunderne får den bedste service og vejledning både før og efter køb af en hestetransporter.

A-Equipment er en ny eksklusiv kollektion udviklet af Absolute horses i samarbejde med Equsana. Med A-Equipments kollektioner er det visionen at skabe praktisk og funktionelt kvalitetsudstyr til hesten og rytteren, hvor der virkelig er tænkt på kvalitet og et lækkert design til den moderne sport. Efter mange år på top niveau i branchen, tror vi på, at vi kan lave en virkelig top kollektion af udstyr, der matcher den kvalitets beviste rytters ønsker.

Absolute Cars er forhandler af brugte biler, hvor ønsket er at sælge brugte biler af høj kvalitet i alle prisklasser. Vi har en af markedets dygtige bilhandlere, Kristian Melvej Ehlert, som med mangeårig erfaring indenfor handel med biler og leasing heraf, kan tilbyde den bedste kundeservice og vejledning ved køb af biler i alle prisklasser. Med erhvervserfaring er vi yderst kompetente i forhold til at finde biler til kunder baseret på specifikke ønsker. Gennem Kristian Melvejs erfaring med leasing og daglig håndtering heraf, har Absolute Cars ligeledes mulighed for at rådgive herom.

Vi glæder os til at byde jer velkomne!

Glædelig Jul og Godt Nytår

Vi vil her hos Absolute Horses gerne ønsker alle vore kunder, samarbejdspartnere og sponsorer en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår. Tak for året der gik, og på gensyn i 2017.

Fantastiske resultater for Team Absolute Horses

Absolute Horses har haft en fantastisk weekend. Martin Neergaard har deltaget ved CSI5*-W i Poznan. Christoph Columbus viste fin form og var placeret i World Cup klassen. Han er nu klar til CSI5*-W London næste uge.

Vores unge stjerner sprang fantastisk. I videoen ser 8 årige Sanlou Sandro Boy - Chacco Blue.

På Vilhelmsborg gjorde vores elever et stort stykke arbejde. Philippa Linde vandt den samlede Baltic Cup tunering for juniorer og endte på tredjepladsen i Grand Prix klassen. Theodor Linde blev nr. 3 i Pony Grand Prix og vandt Nations Cup med sit team for ponyer. 
Caroline Winter sluttede som nr. 3 i Pony Grand Prix.
Godt klaret!

Præsentation af ny rideudstyrs kollektion

Så har vi været igang med at tage billeder af den nye rideudstyrs kollektion. Glæd jer til lanceringen i næste uge under Ridesport messen ved JBK Horseshow i Odense Congress Center. Kom og mød os på stand nr. 2627 i hal B.