Velkommen til Absolute Horses

Schou Absolute Horses driver i dag en moderne stald, hvor sporten kombineres med salg af heste samt træning af elever.
Andreas og Christian Schou har de sidste mange år været en fast del af det danske landshold, hvor det er blevet til flere sejre i Grand Prix og Nations Cup samt nationale mesterskaber.

Absolute Horses har afholdt DM i ridebanespringning , som er en af Danmarks største hestesportsbegivenheder siden 2010. Og har fået tildelt de danske mesterskaber i ridebanespringning de næste tre år, og afholder i 2016 for 6. år i træk Danmarks Mesterskaberne i ridebanespringning for Senior, Young- Rider & Junior.

Absolute Horsetrucks er etableret af Schou Absolute Horses og Bernt Spanggaard Andersen.
Absolute Horsetrucks har agenturet af STX lastbiler i Danmark, og har altid et stort lager af second hand biler.
Kombinationen af vore erhverv, interesser og erfaring betyder, at vi kan give dig den bedste rådgivning ved køb af din næste hestetransporter.
Vi lægger stor vægt på at kunderne får den bedste service og vejledning både før og efter køb af en hestetransporter.

Er du i markedet efter ny hest, et setup omkring din sport eller på udkig efter ny lastbil, må du endelig rette kontakt for en uforpligtende snak.

Fantastisk start for Martin hos Absolute Horses !

Fantastisk start for Martin med samarbejdet hos Absolute Horses. Ved weekendens stævne ved JBK Horseshow i Odense, placerede Martin sig på en 2. plads i CSI1* Grand Prix med kun 7 årige Eurvette O, og han afsluttede stævnet med at vinde CSI2* Grand Prix på Christoph Columbus. 

 

Last Man´s Hope & Castani er solgt !

Den 9 årige avlshingst Last Man´s Hope eft. Last Man Standing / Conteros og den 7 årige hingst Castani eft. Casall / Rheinsberg er solgt til USA. Vi ønsker de nye ejere stort tillykke med hestene, og vi glæder os til at følge dem fremover.

Martin Dinesen Neergaard til Schou Absolute Horses !

Martin Dinesen Neergaard til Schou Absolute Horses !

Efter 4 år ved RC Horses er Martin nu startet ved Absolute Horses, hvor han skal stå for at uddanne heste og være med til at bringe dem frem i international sport. 
Andreas Schou: "Vi er utrolig glade for at få Martin ind i teamet. Han er uden tvivl et af landets største talenter og har været imponerende stærk i sporten over en lang årrække. Christian og jeg glæder os meget til at arbejde sammen med Martin og bygge en god truppe af heste op til ham."
Martin er allerede i gang med arbejdet ved Schou Absolute Horses og vil være til start ved JBK Horseshow de næste to uger. 
Martin: "Jeg glæder jeg mig meget til at komme igang med et samarbejde og nyt setup med Schou Absolute Horses og ikke mindst teamet bag. Rammerne og det setup der er hos Absolute Horses, giver de bedste trænings- og uddannelses muligheder, for at skabe rytter og hest til top sport.
Jeg har været rigtig glad for mine 4 år hos RC Horses, hvilket har ført mig langt i sporten, og skaffet et godt kendskab til salg og handel af heste, ikke mindst en masse rutine i sporten. Hvilket jeg er taknemmelig for.
Nu ser jeg frem i mod samarbejdet med Andreas og Christian, og er sikker på at de kan føre mig endnu længere i sporten."